30 jours de réflexion  
Envoi gratuit à partir €75 *  
Livraison dans les 72h  
Conseil et service au top  

Onze missie.

Het gespecialiseerde familiebedrijf Vanhie verkoopt op een adviesgedreven manier en met naservice - sinds 1941 - toonaangevende, kwaliteitsvolle producten die zorgen voor een unieke in-outdoorbeleving.

Onze visie.

Onze klanten een volledig aanbod brengen van exclusieve producten van absolute topkwaliteit tot producten met een verantwoorde prijs-kwaliteitsverhouding: dat stellen wij ons als prioriteit. Daarvoor mag u zich te allen tijde verwachten aan de assistentie van een gemotiveerd team, een professionele aanpak en een correcte service. Wij richten ons tot een cliënteel voor wie levenscomfort, kwaliteit en service een must zijn, en waarbij al deze elementen perfect gecombineerd worden.

Hades.

Om u een ongeëvenaarde in-outdoorbeleving te verzekeren volgt Vanhie alle nieuwigheden en trends op de voet. Ontdekken wij een schitterend nieuw merk of product, dan zetten wij het in de kijker en vertellen er u alles over. Deze maand zetten we de Barbecues van Hades in de kijker!

Vanhie Projects.

Vanhie begeleidt u graag om uw gedroomde buitenproject te realiseren, vanaf het ontwerp tot de inkleuring met outdoor meubelen, decoratie, bbq, buitenverlichting, tuinhuis enz. Wie kiest voor een totaalproject met volledige tuininrichting, tuinaanleg, terras en zwembad, helpen wij op weg met de geknipte partnerkeuze.

Nieuwsbrief.

Het hele jaar door houden wij u graag op de hoogte van de nieuwe merken en trends die wij volgen, van acties, promoties, evenementen op onze open-deur-dagen enz... Klanten die graag in de watten gelegd worden, kunnen zich inschrijven om onze nieuwsbrief te ontvangen.

  retour vers l'aperçu