Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

HEALTH MATE.

Health Mate is zonder enige twijfel dé referentie op het gebied van infraroodcabines. Al sinds 1979 produceert dit Amerikaans bedrijf sauna's op basis van deze innoverende techniek en ondertussen is deze pionier en trendsetter wereldwijd uitgegroeid tot onbetwiste nummer één in de sector. En dat is geen toeval. Elke infraroodcabine wordt immers met de hand gemaakt en aan de strengste tests onderworpen. Alleen de beste materialen komen in aanmerking. Zo gebruikt het bedrijf bijvoorbeeld altijd rode Canadese ceder, dat duurzaam - in eigen beheer - wordt gekweekt en verwerkt. Maar ook op technologisch vlak is enkel het beste goed genoeg. Resultaat? Een innovatief, state-of-the-art-kwaliteitsproduct waarvan u jarenlang zorgeloos kan genieten.