Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

HEATSCOPE.

Het Duitse merk Heatscope levert esthetisch aantrekkelijke, geruisloze infraroodstralers met TÜV-certificaat die, door de toegepaste gesofisticeerde technologieën de terrasverwarmers van de toekomst zullen zijn. Zij geven doelgerichte, efficiënte warmte af zonder het storende rode licht van een traditionele infraroodstraler en zijn daarom energiezuinig. Zij produceren geen broeikasgassen en vereisen geen ventilatie. Door het gebruik van hoogwaardige materialen zijn deze terrasverwarmers corrosie- en weerbestendig. De modellen zijn beschikbaar in drie afmetingen en kunnen subtiel en makkelijk geïntegreerd worden in elke setting. Met een Heatscope terrasverwarmer transformeert u uw indoor & outdoor ruimtes tot een plaats waar u zich aangenaam en knus kan ontspannen.
  Filteren