Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

HONDA.

Honda is een wereldspeler op het gebied van tuinmachines en zeker wat grasmaaiers betreft. Een gazon is trouwens het visitekaartje van een goed onderhouden tuin. De keuze van een geschikte grasmaaier hangt af van de oppervlakte en de staat van uw gazon. Honda elektrische grasmaaiers zijn ideaal voor bescheiden oppervlaktes tot 500 m2, makkelijk te manoeuvreren, licht, stil en sterk. De benzine-grasmaaiers zijn uitgerust met gesofisticeerde 4-tact motoren en beantwoorden aan de strengste emissienormen ter wereld. Alle toestellen hebben regelbare hoogte-instelstanden en bestaan in verschillende maaibreedte. Intelligente details, de spreekwoordelijke bedrijfszekerheid en lange levensduur maken van elke Honda-tuinmachine een ingenieus technisch meesterwerk.
  Filteren