Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

HOTSPRING.

Kent u de filosofie van Hot Spring al? Het merk omschrijft het op deze manier: ’The Absolute Best Hot Tub Ownership Experience’. Vrij vertaald: Alleen het beste is goed genoeg voor u. Wie voor Hot Spring kiest, kan dus rekenen op een uitstekende kwaliteit en een doorgedreven klantenservice na verkoop. Door de jaren heen heeft Hot Spring een vlekkeloze reputatie opgebouwd als het op kwaliteit aankomt. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat zij veruit het best verkopende merk op aarde zijn. Overal ter wereld genieten mensen van de ongeëvenaarde kwaliteit van Hot Spring spa’s in hun tuin.

Hot Spring heeft maar één doel voor ogen: het maken van de beste spa’s te wereld. En deze gedrevenheid en passie werpt zijn vruchten af. Hot Spring scoort zeer hoog als het op klantentevredenheid aankomt. Klanten prijzen het merk voor de doorgedreven kwaliteit en voor de uitstekende prijs-kwaliteit. Hot Spring is bijvoorbeeld het enige merk dat als Beste koop beoordeeld wordt bij de spa-test van Consumers Digest. Van spasearch.org krijgen zij al voor het 10de jaar op rij een gecertifieerde erkenning. Het kwaliteitssysteem is gecertifieerd door Lloyd’s Register overeenkomstig met ISO 9001:2008, de hoogste internationale norm voor kwaliteit van ontwerp en fabricage.