Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

IITTALA.

Het merk begon ooit als een glasfabriek in Iittala, Finland. Nu, generaties later, creëert Iittala honderden essentiële objecten die het dagelijkse leven van mensen verrijken. Hun filosofie is al die jaren onveranderd gebleven: objecten moeten onderscheidend, combineerbaar en multifunctioneel zijn - blijvend design dat iedereen op zijn eigen manier gebruikt. Dat hoeft niet te verwonderen want in Finland zijn waarden als kwaliteit, schoonheid en functionaliteit erg belangrijk. Zij geloven dan ook in woonaccessoires die een leven lang meegaan en nooit worden weggegooid. De vooruitstrevende filosofie van hun ontwerpers Kaj Franck en Alvar Aalto inspireert hen nog steeds om de essentie van Iittala voor altijd te koesteren.

Deze collectie is enkel te verkrijgen via onze showroom in Meise. U vindt ons adres en onze openingsuren hieronder.