Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

INDU PLUS.

Met de modulaire inductiekookplaten van het Belgische Indu Plus en de mobiele trolleys verplaatst u uw keuken in een oogwenk naar waar u wil. Nooit was koken, wokken of grillen zo eenvoudig, zowel binnen als buiten. De Indu Plus kookplaten zijn ontwikkeld volgens de meest recente inductietechnologie met hoog vermogen. Ze bestaan in medium en large en passen in de trolleys. Noem uw trolley een buitenkeuken op wieltjes of een mobiel kookeiland... u kan er overal in open lucht mee koken op een stijlvolle manier. De trolleys bestaan in een strakke, stoere versie van inox, afgewerkt met notelaar, of u kiest voor de landelijke stijl in massieve beuk, of de moderne versie met composiet, inox en notelaar.

Deze collectie is enkel te verkrijgen via onze showroom in Meise. U vindt ons adres en onze openingsuren hieronder.