Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

INFRAWORLD.

De compacte, makkelijk te installeren infraroodcabines van Infraworld zijn een weldaad voor lichaam en geest. Veel mensen kunnen de intensiteit van een klassieke sauna niet verdragen, en voor hen is een infraroodcabine de ideale oplossing. De aangename temperatuur en de gelijkmatige verdeling van de warmte ontspannen het lichaam zonder het te belasten. In een infraroodcabine transpireert men meer dan in een warmere sauna, maar het zweetproces gebeurt van binnenuit zodat de huid intensief wordt gereinigd. Infraroodcabines hebben ook een genezende functie bij huid- en gewrichtsaandoeningen. Dit zorgt dus voor een ideale combinatie van reiniging, genezing en ontspanning, en dit voor alle leeftijden.