Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

LIGBEDDEN PAOLA LENTI

Het Italiaanse merk Paola Lenti is het summum van design en ambachtelijk vakmanschap, van uitzonderlijke producten tot in de perfectie afgewerkt. De creaties van schitterende designers resulteren in een unieke collectie die zowel past bij een klassieke als bij een moderne stijl. Bovendien heeft de meest veeleisende klant de keuze uit een onvoorstelbaar kleurenpalet. De elegante modulaire sofa’s, ligbedden, stoelen en tafels zijn gemaakt uit weerbestendige hoogwaardige materialen met een kader in aluminium of gevernist roestvrij staal. Voor de bekleding gebruikt men handgemaakt vlechtwerk van het exclusieve Rope- of Aquatech-garen. Traditionele weef- en borduurtechnieken krijgen een moderne toepassing in de verfijnde en heel aparte collectie tapijten, in een uitgebreid gamma standaardmaten.
showroom

Bezoek onze showroom

Onze showroom in Meise is uw venster op al de mogelijkheden die u heeft om uw huis in een thuis om te toveren.
Kom gerust eens langs. U bent altijd welkom. Wilt u liever een persoonlijke afspraak? Bel of mail dan even...
ons gespecialiseerd team staat altijd voor u klaar met advies en goede raad.

Meer over onze showroom