Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

LOUNGESETS VINCENT SHEPPARD

Het bedrijf werd opgericht met één doel: de traditie en geschiedenis van de Lloyd Loom-weeftechniek in stand te houden. Hiervoor werkt Vincent Sheppard nauw samen met de lokale bevolking van Cirebon, Indonesië. Beroemd om haar traditionele weeftechnieken en het bewerken van rotan. Door de kennis en het vakmanschap van de lokale ambachtslui genieten Vincent Sheppard producten een extreem hoge kwaliteit. Elk product wordt immers tot in de perfectie met de hand wordt vervaardigd. Later werd het productgamma uitgebreid met creaties van andere natuurlijke en duurzame materialen. Bij Vincent Sheppard staat duurzaamheid hoog op de agenda. Het is het een bewuste keuze om zoveel mogelijk met natuurlijke materialen te werken. En daarbij het milieu zo weinig mogelijk te belasten. In 2013 ontving Vincent Sheppard het FSC label van de "Forest Stewardship Council": een symbool van ecologische, sociale en economische duurzaamheid. De schoonheid van de natuurlijke grondstoffen vormt de basis van elk van hun ontwerpen. Elk ontwerp start vanuit de eigenschappen van het materiaal. Bij Vincent Sheppard vindt u tijdloze, elegante designs in combinatie met een verrassende, moderne touch. Door de kwaliteit én het tijdloze karakter van hun meubelen kan u ze van generatie op generatie doorgeven. Een ding heeft elk meubel van Vincent Sheppard gemeen: een ongeëvenaard zitcomfort. Voeg daar nog een uitzonderlijke kwaliteit aan toe en u geniet voor jaren van deze buitengewone tuinmeubelen.

Bezoek onze showroom in Meise

Een uitgebreid aantal mogelijkheden om buitengewoon thuis te genieten vind je terug in onze showroom in Meise. Kom gerust eens langs en laat je ondersteunen met uitstekend advies en goede raad van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom