Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

TUINSETS GF CONCEPTS

Bij Vanhie werken we voor de realisatie van uw projecten altijd samen met partners die we met onze ogen dicht kunnen vertrouwen. Zorgvuldig geselecteerd zodat u op beide oren kan slapen. GF Concepts is zo'n perfecte sparringpartner als het op design aankomt. Ze ontwerpen en ontwikkelen eigentijdse woon- en leefconcepten waarbij beleving en comfort centraal staan. Stuk voor stuk vakmensen die op het gebied van kwaliteit geen compromissen sluiten. U krijgt er à la carte design dat innovatieve ideeën omzet in leefbare, hedendaagse woonconcepten.
showroom

Bezoek onze showroom

Onze showroom in Meise is uw venster op al de mogelijkheden die u heeft om uw huis in een thuis om te toveren.
Kom gerust eens langs. U bent altijd welkom. Wilt u liever een persoonlijke afspraak? Bel of mail dan even...
ons gespecialiseerd team staat altijd voor u klaar met advies en goede raad.

Meer over onze showroom