Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

TUINSETS PAOLA LENTI

Het Italiaanse merk Paola Lenti is het summum van design en ambachtelijk vakmanschap, van uitzonderlijke producten tot in de perfectie afgewerkt. De creaties van schitterende designers resulteren in een unieke collectie die zowel past bij een klassieke als bij een moderne stijl. Bovendien heeft de meest veeleisende klant de keuze uit een onvoorstelbaar kleurenpalet. De elegante modulaire sofa’s, ligbedden, stoelen en tafels zijn gemaakt uit weerbestendige hoogwaardige materialen met een kader in aluminium of gevernist roestvrij staal. Voor de bekleding gebruikt men handgemaakt vlechtwerk van het exclusieve Rope- of Aquatech-garen. Traditionele weef- en borduurtechnieken krijgen een moderne toepassing in de verfijnde en heel aparte collectie tapijten, in een uitgebreid gamma standaardmaten.

Bezoek onze showroom in Meise

Een uitgebreid aantal mogelijkheden om buitengewoon thuis te genieten vind je terug in onze showroom in Meise. Kom gerust eens langs en laat je ondersteunen met uitstekend advies en goede raad van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom
µµ µ