Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

TUINSETS SKARGAARDEN

Voor het Zweedse Skargaarden betekent luxe tijd maken om niets te doen. En wie kan dat tegenspreken? In deze tijden van hectisch heen-en-weer geloop moeten we af en toe kunnen stilstaan. En dat is precies wat het merk ons biedt: buitenmeubels en -accessoires die het ons mogelijk maken om écht van de zeldzame momenten van nietsdoen te genieten. De eenvoudige en pure ontwerpen zijn een reflectie van de omgeving waarin ze gecreëerd worden: back to basics, maar met oog voor detail. Heel veel mooie details.

Bezoek onze showroom in Meise

Een uitgebreid aantal mogelijkheden om buitengewoon thuis te genieten vind je terug in onze showroom in Meise. Kom gerust eens langs en laat je ondersteunen met uitstekend advies en goede raad van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom