Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf *  
Levering binnen de 48 uur  

HotSpring Jet Clean (0,5l)

HotSpring Jet Clean (0,5l)

Beschikbaarheid:  Op voorraad

€ 15,00
Reinigt de leidingen van uw spa
✓ Levering binnen de 48 uur
✓ Gratis verzending vanaf **
✓ Advies en service op nummer 1
€ 15,00
Beschrijving

Details

Superproduct om de leidingen van spa's en whirlpoolbaden te reinigen. Verwijdert afzettingen, schuim en vuil zonder gebruik te moeten maken van ruwe chemicaliën.

 

Alvorens het spawater te vernieuwen, de filters verwijderen en het waterniveau aanpassen maar NIET laten leeglopen. Het product rechtstreeks bij het spawater toevoegen, 1/2 flesje voor 1500 liter of 4 theelepels voor 400 liter. De spa op volle kracht laten werken (15 à 30 minuten) of gedurende de nacht op lage kracht. De spa ledigen en de spakuip zuiveren, gebruik een kleine hoeveelheid van deze Jet Clean op een spons om eventueel residu te verwijderen. Plaats de filters terug en vul de spa.

 

 

Extra informatie

Extra informatie

Zoeken op merk HotSpring
Advies nodig? Een vraag? Of graag wat meer info?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Hebt u een vraag over dit product? Of advies nodig voor u beslist te kopen? Misschien wenst u hulp bij het bestellen? Wat u ook nodig heeft, neem zeker contact op met één van onze medewerkers. We staan klaar voor u en helpen u graag verder. Mail of bel ons dus gerust. Of gebruik de chat op deze pagina. U kan natuurlijk ook langskomen in onze showroom. Ook daar staan we altijd klaar met raad en daad. Advies is immers al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Michael Vanhie | 0032 2 272 01 72

Beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

Prijs
Kwaliteit