Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

KNUS.

Knus vervaardigt textielproducten met unieke prints en designs. Het is een merk dat ontstaan is uit passie voor stoffen en reizen. Een unieke combinatie die leidde tot de oprichting van Knus. Gezelligheid, comfort en rust staan centraal bij Knus. Ze produceren authentieke designproducten met zorg en liefde ontworpen zijn. En dat voel je. Je vindt er hamam-doeken, plaids en kussens, authentieke Turkse textielproducten. Dankzij hun fijne structuur en mooie prints kunt u ze voor verschillende doeleinden gebruiken. Perfect voor het strand of het zwembad als handdoek of pareo. Maar even goed voor de yoga, de sauna of in de stad tijdens het shoppen, als hippe sjaal. De plaids kunt u in de zomer als picknickdeken of als xl-strandlaken voor de ganse familie gebruiken. Uiteraard zijn ze ook mooi als plaid in de zetel of als bedsprei. De producten van Knus worden met veel zorg en vakmanschap gemaakt op traditionele weefgetouwen waardoor ze een erg authentieke uitstraling. Vervaardigd uit 100% organisch katoen van Turkse oorsprong.

Deze collectie is enkel te verkrijgen via onze showroom in Meise. U vindt ons adres en onze openingsuren hieronder.