Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Serax

Vereenzelf met de abstracte vormen van de natuur in de collecties van Serax. Koken en tafelen op zijn best met creaties van topchefs zoals onder meer Pascale Naessens en Sergio Herman.

Ontdek ons aanbod

Dutchdeluxes

Het merk met een passie voor mode en koken die het niveau van comfort naar een nieuw niveau tilt. Met een uitgebreid assortiment aan keukenschorten, tafelaankleding en accessoires voorzien zijn alles wat nodig is.

Ontdek ons aanbod

Onze showroom

Onze showroom in Meise is uw venster op al de mogelijkheden die u heeft om uw huis in een thuis om te toveren. Kom gerust eens langs.

Meer over onze showroom
s

BIG GREEN EGG - KOKEN EN TAFELEN

De Big Green Egg zorgt voor een ultieme culinaire outdoor cooking ervaring! Het ontwerp is geïnspireerd door een Chinese kleioven uit de oudheid, maar kreeg een moderne interpretatie met een unieke dubbele wand uit keramiek ontwikkeld voor de ruimtevaart. Daardoor is het duurzame toestel bestand tegen extreme temperaturen en is de temperatuur heel precies te regelen. Met de Big Green Egg kookt u op sterren-niveau want hij kent alle kooktechnieken: grillen, bakken, koken, stoven, roken, slow cooking. Voorgerechten, brood, vis, vlees, desserten: de Big Green Egg kan het allemaal! De collectie bestaat uit 7 modellen, van mini tot extra large.

WIN een exclusieve reis naar Fins Lapland

Big Green Egg organiseert van 20 tot 23 januari 2022 'The Voyage'. Een uitzonderlijke outdoor experience met het Noorderlicht, een husky sleighride, je eigen visvangst grillen op een Big Green Egg, een uitmuntend diner van Michelin-sterrenchef Sasu Laukkonen, gezellig samen eten bij het kampvuur,...

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

  Filteren
µµ µ