Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf *  
Levering binnen de 48 uur  

Large Big Green Egg

Large Big Green Egg

Beschikbaarheid:  Op voorraad

€ 1.446,00
Big Green Egg Large - Kookoppervlak 1688cm²
✓ Levering binnen de 48 uur
✓ Gratis verzending vanaf **
✓ Advies en service op nummer 1
€ 1.446,00
Omschrijving

Details

De Large heeft een bijzonder breed assortiment aa neccessoires. Met behulp van één van de verkrijgbare grillverhogers wordt het kookvlak aanzienlijk uitgebreid. Ook de Large is uit te breiden met een convEGGtor voor indirecte garing en een Flat Baking Stone waarmee u, desgewenst, een flinke broden of een familiepizza kunt bakken.

Naast de veelzijdigheid van de Large heeft deze niet alleen genoeg capaciteit voor dagelijks gebruik maar is het zelfs mogelijk om tijdens een tuinfeest de gasten van heerlijke lekkernijen van de EGG te voorzien. Het rooster biedt, met een doorsnede van 46cm, voldoende ruimte om diverse ingrediënten naast elkaar te bereiden. Hierdoor kunt u zeer gevarieerde gerechten serveren. Het stukje vis en de groenten liggen simpelweg naast elkaar te garen.

Wilt u voor de afwisseling een lekkere ovenschotel maken? In combinatie met de convEGGtor plaats u deze gewoon op het rooster. Of denk bijvoorbeeld eens aan een heerlijke Spaanse paella waarvoor de Paella Grill Pan speciaal is ontwikkeld.

 

Ook de Large is door het dubbele veersysteem met één hand te openen en te sluiten en kan, ,et als de Medium, worden voorzien van een onderstel met Handler, zijtafels of een robuuste werktafel. Met een gewicht van 73kg is de Large tevens bijzonder geschikt om in te bouwen in een buitenkeuken.

Extra informatie

Extra informatie

Zoeken op merk Big Green Egg
Afmetingen 73.0
Gewicht 73.0
Advies nodig? Een vraag? Of graag wat meer info?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Hebt u een vraag over dit product? Of advies nodig voor u beslist te kopen? Misschien wenst u hulp bij het bestellen? Wat u ook nodig heeft, neem zeker contact op met één van onze medewerkers. We staan klaar voor u en helpen u graag verder. Mail of bel ons dus gerust. Of gebruik de chat op deze pagina. U kan natuurlijk ook langskomen in onze showroom. Ook daar staan we altijd klaar met raad en daad. Advies is immers al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Michael Vanhie | 0032 2 272 01 72

Beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

Prijs
Kwaliteit