Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

LOCHERBER.

Met behulp van unieke Italiaanse ambachtelijke technieken werden de beste glasmakers in Venetië in dienst gesteld om de glazen vaten, die in de collectie worden gebruikt, te ontwerpen en te vervaardigen. De makers van het merk bezochten alle uithoeken van de wereld om de beste natuurlijke geuren ter wereld te vinden, en met de geschiedenis van Italiaanse parfum is het geen verrassing dat dit een voltreffer is. Van de pittige Habana Tobacco-geurcollectie tot de gewaagde Baltische Amber, bedwelmende Azad Kashmere en nog veel meer.