Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf *  
Levering binnen de 48 uur  

Baobab Lodge Fragrance huisparfum Masaai Spirit

Baobab Lodge Fragrance huisparfum Masaai Spirit

Beschikbaarheid:  Op voorraad

€ 82,00
Baobab Masaai Spirit huisparfum - 500ml. Geleverd met geurstokjes.
✓ Levering binnen de 48 uur
✓ Gratis verzending vanaf **
✓ Advies en service op nummer 1
€ 82,00
Beschrijving

Details

De Masaï, een nomadenvolk dat in het noordelijke deel van Tanzania leeft, zijn te herkennen aan hun traditionele rode klederdracht. In hun cultuur staat het vee centraal. Dit vee voorziet in de dagelijkse behoeften van dit volk.

Het land, het vee en alle elementen die hiermee in verband staan (vooral het gras) worden door de Masaï als heilig beschouwd.

Masaai Spirit, het ideale huisparfum in een fles van zwart gefumeerd glas, incl 14 houten stokjes. Deze diffuser van 500 ml gaat gemiddeld 9 maanden mee voor ruimtes van 40 tot 60 m², afhankelijk van de vochtigheid, temperatuur en de grootte van de ruimte waar de geurfles geplaatst wordt.

Hoe te gebruiken: Schroef het deksel openVerwijder de waterdichte dop en schroef het deksel weer opSteek de houten stokjes in de fles. Draai de houten stokjes een keer per week om verspreiding te optimaliseren.

Extra informatie

Extra informatie

Zoeken op merk Baobab
Subcategorie Huisparfums
Collecties All Seasons
Inhoud 500 ml
Parfums Masaai Spirit
Advies nodig? Een vraag? Of graag wat meer info?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Hebt u een vraag over dit product? Of advies nodig voor u beslist te kopen? Misschien wenst u hulp bij het bestellen? Wat u ook nodig heeft, neem zeker contact op met één van onze medewerkers. We staan klaar voor u en helpen u graag verder. Mail of bel ons dus gerust. Of gebruik de chat op deze pagina. U kan natuurlijk ook langskomen in onze showroom. Ook daar staan we altijd klaar met raad en daad. Advies is immers al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Michael Vanhie | 0032 2 272 01 72

Beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

Prijs
Kwaliteit