Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf *  
Levering binnen de 48 uur  

Medium Big Green Egg

Medium Big Green Egg

Beschikbaarheid:  Op voorraad

€ 1.150,00
Big Green Egg Medium - Kookoppervlak 1140cm²
✓ Levering binnen de 48 uur
✓ Gratis verzending vanaf **
✓ Advies en service op nummer 1
€ 1.150,00
Omschrijving

Details

De Medium is met de doorsnede van het rooster van 38cm bijzonder universeel. U kunt er onder andere heerlijk vlees of gezonde groenten op grillen, zelfs vis op roken of, al die niet in een stoofpot, een lekker eenpansgerecht  maken.

Heeft u acht personen te eten?  Met de Medium voorziet u hen met gemak van de lekkerste gerechten van de Big Green Egg. Op de Medium past, bij indirecte garing, zo'n vier tot zes kilogram vlees, maar uiteraard kunnen er ook kleinere porties worden gegrild.

Voor de Medium is er een ruim assortiment aan accessoires voorhanden. Zo kunt u met behulp van de convEGGtor en een Flat Baking Stone bijvoorbeeld het lekkerste brood bakken en krijgen pizza's van de Big Green Egg net zo'n krokante bodem als wanneer deze in een authentieke steenoven zijn gebakken.

Door het solide, verrijdbare onderstel (verkrijgbaar als optie) is de Medium, met een gewicht van 51kg, snel en eenvoudig te verplaatsen. Voor een optimale grip is het tevens mogelijk een Handler te monteren voor een nog betere mobiliteit. De Medium is uit te breiden met zijtafeltjes.

Extra informatie

Extra informatie

Zoeken op merk Big Green Egg
Afmetingen 51.0
Gewicht 51.0
Advies nodig? Een vraag? Of graag wat meer info?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Hebt u een vraag over dit product? Of advies nodig voor u beslist te kopen? Misschien wenst u hulp bij het bestellen? Wat u ook nodig heeft, neem zeker contact op met één van onze medewerkers. We staan klaar voor u en helpen u graag verder. Mail of bel ons dus gerust. Of gebruik de chat op deze pagina. U kan natuurlijk ook langskomen in onze showroom. Ook daar staan we altijd klaar met raad en daad. Advies is immers al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Michael Vanhie | 0032 2 272 01 72

Beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

Prijs
Kwaliteit