Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of toch nog wat advies gewenst voor je beslist?Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!. Persoonlijk advies en service van uitstekende kwaliteit zijn al meer dan 75 jaar eigen aan Vanhie.

Neem contact op
Kom shoppen op afspraak

Kom shoppen op afspraak

Kwalitatief advies met een uitstekende service is voor ons van groot belang. Daarom maken wij ook graag tijd voor jou! Wil je zeker zijn dat wij voldoende tijd voor jou kunnen vrijmaken in de showroom, ook in drukke periodes? Speel dan op veilig en maak een afspraak.

Maak een afspraak

ATELIER VIERKANT.

In dit Belgische atelier maakt men imposante vierkante of ronde terras- of tuinpotten uit klei. Deze unieke creaties zijn geïnspireerd op traditionele vormen, maar uitgepuurd tot eigentijdse en tijdloze sculpturen die tegelijk blikvangers zijn en toch op een ongedwongen manier versmelten met de omgeving waarvan ze deel uitmaken. Om die harmonie te accentueren bestaat het kleurenpalet uit natuurlijke kleuren zoals zwart, taupe-grijs, wit/beige en oranjerood. Vakmanschap en eigentijds weldoordacht design worden gebundeld in schitterende, stoere maar sobere sculpturen die uw interieur, zowel binnen als buiten, een heel apart en persoonlijk karakter geven.
showroom

Bezoek onze showroom in Meise

Een uitgebreid aantal mogelijkheden om buitengewoon thuis te genieten vind je terug in onze showroom in Meise. Kom gerust eens langs en laat je ondersteunen met uitstekend advies en goede raad van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Maak een afspraak