Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of toch nog wat advies gewenst voor je beslist? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!. Persoonlijk advies en service van uitstekende kwaliteit zijn al meer dan 75 jaar eigen aan Vanhie.

Neem contact op

Onze showroom in Meise

Kom gerust al eens buitengewoon thuis genieten in onze showroom in Meise en laat je ondersteunen met uitstekend advies van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom

BAOBAB COLLECTION.

De kaarsen en huisparfums van het Belgische merk Baobab zijn van een uitzonderlijke schoonheid. De adembenemende landschappen van Tanzania vormden de inspiratiebron voor dit stijlvolle Belgische merk. De Baobab geurkaarsen zijn handgemaakt en exclusief gepresenteerd in mooi afwerkte glazen. U kunt steeds kiezen uit verschillende groottes en een hele reeks opgewekte kleuren. Elk seizoen presenteert Baobab nieuwe collecties. Een Baobab kaars kopen? Ontdek hier alle Baobab kaarsen en huisparfums. Ideaal als u op zoek bent naar een origineel geschenk. Of als u bij u thuis nog meer sfeer wil creëren.
  Filteren

Baobab maakt het verschil in zijn originele designs, gevoel voor esthetiek en unieke knowhow. Een onophoudelijke zoektocht rond de wereld naar inspiratie voor nieuwe producten kenmerkt hun visie voor innovatie. Het Belgische merk biedt een uitgebreid assortiment aan met geurkaarsen, huisparfums en refills in de hoofdrol. Populaire collecties zoals Baobab Platinum, Baobab Nirvana, Baobab Women blijven in de smaak vallen in het segment geurkaarsen.

 

Voor ieder wat wils

Elk type geurkaars heeft minimum vier verschillende groottes. Dit vertaalt zich in het aantal branduren die de geurkaars aankan. Het ‘Baobab max 10’ segment is het kleinste type en brandt ongeveer 60 uren. Het ‘Baobab Maxi Max’ segment daarentegen brandt circa 800 uur. Middenin zijn er nog meerdere formaten beschikbaar die je bij Vanhie kan terugvinden. Voor ieder wat wils dus!

 

Ruim assortiment

Een Baobab geurkaars of huisparfum is het ideale geschenk voor uzelf of familie en vrienden. Kies uit een breed assortiment van kleuren, geuren en formaten. U vindt ongetwijfeld de ideale match voor uw interieur. Kom langs in onze showroom of shop 24/7. Vraag gerust om advies, wij helpen u graag verder.

µµ µ