Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of toch nog wat advies gewenst voor je beslist? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!. Persoonlijk advies en service van uitstekende kwaliteit zijn al meer dan 75 jaar eigen aan Vanhie.

Neem contact op

Onze showroom in Meise

Kom gerust al eens buitengewoon thuis genieten in onze showroom in Meise en laat je ondersteunen met uitstekend advies van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom

BIG GREEN EGG.

De Big Green Egg zorgt voor een ultieme culinaire outdoor cooking ervaring! Het ontwerp is geïnspireerd door een Chinese kleioven uit de oudheid, maar kreeg een moderne interpretatie met een unieke dubbele wand uit keramiek ontwikkeld voor de ruimtevaart. Daardoor is het duurzame toestel bestand tegen extreme temperaturen en is de temperatuur heel precies te regelen. Met de Big Green Egg kookt u op sterren-niveau want hij kent alle kooktechnieken: grillen, bakken, koken, stoven, roken, slow cooking. Voorgerechten, brood, vis, vlees, desserten: de Big Green Egg kan het allemaal! De collectie bestaat uit 7 modellen, van mini tot extra large.

WIN een exclusieve reis naar Fins Lapland

Big Green Egg organiseert van 20 tot 23 januari 2022 'The Voyage'. Een uitzonderlijke outdoor experience met het Noorderlicht, een husky sleighride, je eigen visvangst grillen op een Big Green Egg, een uitmuntend diner van Michelin-sterrenchef Sasu Laukkonen, gezellig samen eten bij het kampvuur,...

  Filteren

Unieke barbecue

De oorsprong van de barbecue egg gaat een poos terug in de tijd. De Amerikanen brachten de Japanse Kamado mee naar huis als souvenir en perfectioneerden hem verder volgens hedendaagse normen en technieken. Maar wat maakt de Big Green Egg nu zo speciaal en waarom zijn sterrenchefs zoals Peter Goosens verzot op deze houtskoolbarbecue? Het is het keramiek dat de warmte weerkaatst, waardoor een luchtstroom ontstaat die ingrediënten en gerechten extra mals maakt. Daarnaast is het de perfecte luchtcirculatie, waardoor voedsel op de gewenste temperatuur gelijkmatig gaart. En het is het feit dat de temperatuur tot op de graad nauwkeurig te reguleren en behouden is. Zelfs externe temperaturen hebben door het hoogwaardige, warmte-isolerende keramiek geen invloed op de temperatuur binnen de Big Green Egg. En natuurlijke is dit BBQ Egg een stoere, maar elegante verschijning.

 

Veelzijdig concept

De mogelijkheden op een Big Green Egg zijn eindeloos. Niet louter vlees bakken, maar ook vis roken, pizza’s bakken op een green egg pizzasteen en wokken zijn allemaal mogelijkheden op de houtskoolbarbecue. Het uitgebreide assortiment accessoires biedt je de optimale ondersteuning om uw gerecht helemaal naar wens klaar te maken. Met de eggspander kit kan je verschillende opstellingen maken om efficiënter te koken, zeker wanneer er volk langskomt. Het Nest-assortiment is de eerste stap richting je buitenkeuken. Deze creëert meer comfort en garandeert een veilige verplaatsing. Verder uitbreiden kan met een buitenkeuken green egg. een expansion cabinet, acacia table en acasia wood tablets. Eindeloze mogelijkheden dus om deze fantastische ervaring helemaal naar je hand te zetten. De pizzalovers onder ons kunnen handig gebruik maken van de pizza baking stone en accessoires zoals de compact pizza cutter en de aluminium pizza peel. Het is dus geen verrassing dat topchefs hem veelzijdig gebruiken omwille van zijn praktische eigenschappen en creatie van fantastische smaken. Met zeven verschillende formaten zit er bovendien voor ieder wat wils tussen, van een gelegenheidsbarbecue bij mooi weer tot veelvuldig gebruik in een sterrenkeuken. Zo zijn het XL en XXL formaat de grootsten van het assortiment.

 

Voor vrienden en familie

En of het nu vriest dat het kraakt of het nu snikheet is: Eggen kun je ieder seizoen, het hele jaar door. Het unieke, isolerende keramiek maakt de buitentemperatuur irrelevant. De temperatuur in de EGG is net zo stabiel als altijd en ook de regen of sneeuw schuwt hij niet. De Big Green Egg gaat een leven lang mee. Zo kun je eindeloos blijven variëren in ingrediënten en gerechten met een bijzonder smaakvol resultaat. Met elkaar genieten van het goede leven, dat is waar Big Green Egg voor staat. Familie, vrienden, dierbaren om je heen en de lekkerste gerechten die je ooit geproefd hebt. Zo ontstaan onvergetelijke momenten.

 

Ontvang een uitstekende service bij Vanhie

Bij Vanhie ondersteunen wij je graag zo goed mogelijk in de aankoop van jouw Big Green Egg. Voor welke gelegenheden wil je koken? En welke accessoires kunnen je hierbij helpen? Op basis van jouw wensen adviseren wij jou maximaal voor de beste kookervaring. Bovendien kan je beroep doen op een optimale naservice en bijkomend advies wanneer nodig.

µµ µ