Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of toch nog wat advies gewenst voor je beslist?Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!. Persoonlijk advies en service van uitstekende kwaliteit zijn al meer dan 75 jaar eigen aan Vanhie.

Neem contact op
Kom shoppen op afspraak

Kom shoppen op afspraak

Kom gerust al eens buitengewoon thuis genieten in onze showroom in Meise en laat je ondersteunen met uitstekend advies van ons gespecialiseerd team. Maak een afspraak via onze online reserveringstool, de dag zelf aan de ingang van onze showroom of via 02 272 01 72.

Maak een afspraak

CORES DA TERRA.

Het stijlvolle designfruit van Cores da Terra - letterlijk vertaald: kleuren van de aarde - wordt met de hand gemaakt uit keramiek in de Braziliaanse studio’s van kunstenares Selma Abdon Calheira. Elk exemplaar is uniek en straalt met zijn pure belijning perfectie uit. Appelen en peren zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren, van mini-versie tot giant-formaat, net zoals de dieprode kersen. Heeft u nog een andere kleur of formaat in gedachten? Niet alleen geeft u met deze schitterende kunstobjecten uw interieur een luxueuze, persoonlijke toets, maar steunt u tegelijk de sociale inzet van het project waarmee de studio kansarme kunstenaars in Brazilië helpt.
  Filteren