Al 75 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd
Levering binnen de 72 uur

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of toch nog wat advies gewenst voor je beslist? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!. Persoonlijk advies en service van uitstekende kwaliteit zijn al meer dan 75 jaar eigen aan Vanhie.

Neem contact op

Onze showroom in Meise

Kom gerust al eens buitengewoon thuis genieten in onze showroom in Meise en laat je ondersteunen met uitstekend advies van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom

CORES DA TERRA.

Het stijlvolle designfruit van Cores da Terra - letterlijk vertaald: kleuren van de aarde - wordt met de hand gemaakt uit keramiek in de Braziliaanse studio’s van kunstenares Selma Abdon Calheira. Elk exemplaar is uniek en straalt met zijn pure belijning perfectie uit. Appelen en peren zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren, van mini-versie tot giant-formaat, net zoals de dieprode kersen. Heeft u nog een andere kleur of formaat in gedachten? Niet alleen geeft u met deze schitterende kunstobjecten uw interieur een luxueuze, persoonlijke toets, maar steunt u tegelijk de sociale inzet van het project waarmee de studio kansarme kunstenaars in Brazilië helpt.
  Filteren