Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

CORES DA TERRA.

Het stijlvolle designfruit van Cores da Terra - letterlijk vertaald: kleuren van de aarde - wordt met de hand gemaakt uit keramiek in de Braziliaanse studio’s van kunstenares Selma Abdon Calheira. Elk exemplaar is uniek en straalt met zijn pure belijning perfectie uit. Appelen en peren zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren, van mini-versie tot giant-formaat, net zoals de dieprode kersen. Heeft u nog een andere kleur of formaat in gedachten? Niet alleen geeft u met deze schitterende kunstobjecten uw interieur een luxueuze, persoonlijke toets, maar steunt u tegelijk de sociale inzet van het project waarmee de studio kansarme kunstenaars in Brazilië helpt.
  Filteren