Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of toch nog wat advies gewenst voor je beslist?Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!. Persoonlijk advies en service van uitstekende kwaliteit zijn al meer dan 75 jaar eigen aan Vanhie.

Neem contact op
Kom shoppen op afspraak

Kom shoppen op afspraak

Kom gerust al eens buitengewoon thuis genieten in onze showroom in Meise en laat je ondersteunen met uitstekend advies van ons gespecialiseerd team. Maak een afspraak via onze online reserveringstool, de dag zelf aan de ingang van onze showroom of via 02 272 01 72.

Maak een afspraak

ECOFURN.

Geïnspireerd door de prachtige natuur van Finland - de duizenden meren, de bossen die eindeloos lijken te zijn, de unieke rust - combineert EcoFurn tientallen jaren ervaring met handwerk in hout met een fris Scandinavisch design. Daarom springen de producten van Ecofurn gemakkelijk in het oog en zijn ze duurzaam en klimaatvriendelijk.Al meer dan tien jaar streeft EcoFurn ernaar ecologisch massief houten meubilair te produceren. Er zijn vier kenmerken die al onze producten verbinden - ze zijn aantrekkelijk, duurzaam, fixeerbaar en recyclebaar.
  Filteren