Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of toch nog wat advies gewenst voor je beslist?Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!. Persoonlijk advies en service van uitstekende kwaliteit zijn al meer dan 75 jaar eigen aan Vanhie.

Neem contact op
Kom shoppen op afspraak

Kom shoppen op afspraak

Kwalitatief advies met een uitstekende service is voor ons van groot belang. Daarom maken wij ook graag tijd voor jou! Wil je zeker zijn dat wij voldoende tijd voor jou kunnen vrijmaken in de showroom, ook in drukke periodes? Speel dan op veilig en maak een afspraak.

Maak een afspraak

ENDLESS POOLS.

De Endless Pool is zo compact dat het betaalbaar is om hem het hele jaar door te verwarmen. Bovendien is het heel eenvoudig om de kwaliteit van het water te behouden. Toch geeft zijn vooraanstaande stroming u het gevoel dat het bad zo lang is als een rivier; dat u 'eindeloos' kunt zwemmen zonder ooit een keerpunt tegen te komen. Dit is het grootste zwembad dat u ooit nodig hebt. Installeer het binnen of buiten, in uw tuin of in uw kelder, in een veranda of een garage, op een binnenplaats of in een hoek. Het modulaire ontwerp maakt zwembaden van verschillende groottes mogelijk, van 2,13m x 3,66m tot 3,05m x 4,88m met een diepte tot 1,83m.Door deze flexibiliteit konden meer dan 20.000 klanten hun droom waarmaken om thuis te zwemmen in een Endless Pool. Maak uw keuze uit onze vijf opties voor de zwemstroming zodat u precies de beleving krijgt die u wenst. Elk van deze opties is volledig aanpasbaar aan iedereen in uw gezin. Aangezien wij gebruik maken van sterke vinyl bekleding in de stalen wandpanelen bent u niet beperkt tot een bepaalde vorm. U kunt uw Endless Pool de grootte en diepte geven die u wenst. De Endless Pool is een compleet systeem dat bestaat uit het zwembad, het waterverzorgingssysteem, de verwarmingsunit, een zwemmachine en retourkanalen bevat. Populaire opties zijn onder meer de bredere, langere en diepere modellen, de verwijderbare veiligheidsafdekkingen, trapjes/zitjes in het zwembad, trappen buiten het zwembad, op maat gemaakte randafwerking en randstenen, en onderwaterloopbanden.
showroom

Bezoek onze showroom in Meise

Een uitgebreid aantal mogelijkheden om buitengewoon thuis te genieten vind je terug in onze showroom in Meise. Kom gerust eens langs en laat je ondersteunen met uitstekend advies en goede raad van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Maak een afspraak