Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of toch nog wat advies gewenst voor je beslist? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!. Persoonlijk advies en service van uitstekende kwaliteit zijn al meer dan 75 jaar eigen aan Vanhie.

Neem contact op

Onze showroom in Meise

Kom gerust al eens buitengewoon thuis genieten in onze showroom in Meise en laat je ondersteunen met uitstekend advies van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom

HEALTH MATE.

Health Mate is zonder enige twijfel dé referentie op het gebied van infraroodcabines. Al sinds 1979 produceert dit Amerikaans bedrijf sauna's op basis van deze innoverende techniek en ondertussen is deze pionier en trendsetter wereldwijd uitgegroeid tot onbetwiste nummer één in de sector. En dat is geen toeval. Elke infraroodcabine wordt immers met de hand gemaakt en aan de strengste tests onderworpen. Alleen de beste materialen komen in aanmerking. Zo gebruikt het bedrijf bijvoorbeeld altijd rode Canadese ceder, dat duurzaam - in eigen beheer - wordt gekweekt en verwerkt. Maar ook op technologisch vlak is enkel het beste goed genoeg. Resultaat? Een innovatief, state-of-the-art-kwaliteitsproduct waarvan u jarenlang zorgeloos kan genieten.

Bezoek onze showroom in Meise

Een uitgebreid aantal mogelijkheden om buitengewoon thuis te genieten vind je terug in onze showroom in Meise. Kom gerust eens langs en laat je ondersteunen met uitstekend advies en goede raad van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom
µµ µ