Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of toch nog wat advies gewenst voor je beslist? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!. Persoonlijk advies en service van uitstekende kwaliteit zijn al meer dan 75 jaar eigen aan Vanhie.

Neem contact op

Onze showroom in Meise

Kom gerust al eens buitengewoon thuis genieten in onze showroom in Meise en laat je ondersteunen met uitstekend advies van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom

HOTSPRING.

Kent u de filosofie van Hot Spring al? Het merk omschrijft het op deze manier: ’The Absolute Best Hot Tub Ownership Experience’. Vrij vertaald: Alleen het beste is goed genoeg voor u. Wie voor Hot Spring kiest, kan dus rekenen op een uitstekende kwaliteit en een doorgedreven klantenservice na verkoop. Door de jaren heen heeft Hot Spring een vlekkeloze reputatie opgebouwd als het op kwaliteit aankomt. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat zij veruit het best verkopende merk op aarde zijn. Overal ter wereld genieten mensen van de ongeëvenaarde kwaliteit van Hot Spring spa’s in hun tuin.

Hot Spring heeft maar één doel voor ogen: het maken van de beste spa’s te wereld. En deze gedrevenheid en passie werpt zijn vruchten af. Hot Spring scoort zeer hoog als het op klantentevredenheid aankomt. Klanten prijzen het merk voor de doorgedreven kwaliteit en voor de uitstekende prijs-kwaliteit. Hot Spring is bijvoorbeeld het enige merk dat als Beste koop beoordeeld wordt bij de spa-test van Consumers Digest. Van spasearch.org krijgen zij al voor het 10de jaar op rij een gecertifieerde erkenning. Het kwaliteitssysteem is gecertifieerd door Lloyd’s Register overeenkomstig met ISO 9001:2008, de hoogste internationale norm voor kwaliteit van ontwerp en fabricage.

Bezoek onze showroom in Meise

Een uitgebreid aantal mogelijkheden om buitengewoon thuis te genieten vind je terug in onze showroom in Meise. Kom gerust eens langs en laat je ondersteunen met uitstekend advies en goede raad van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom
µµ µ