Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of toch nog wat advies gewenst voor je beslist? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!. Persoonlijk advies en service van uitstekende kwaliteit zijn al meer dan 75 jaar eigen aan Vanhie.

Neem contact op

Onze showroom in Meise

Kom gerust al eens buitengewoon thuis genieten in onze showroom in Meise en laat je ondersteunen met uitstekend advies van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom

JATI & KEBON.

Het Belgische bedrijf Jati & Kebon, Indonesisch voor ‘teak en tuin’ beantwoordt aan alle verwachtingen van de veeleisende hedendaagse klant. Het uitgebreide gamma van de tuinmeubelen van Jati & Kebon biedt de keuze uit diverse hoogwaardige materialen en modellen, die passen bij moderne en klassieke bouw- en interieurstijlen. Alle modellen uit diverse materialen onderscheiden zich door hun exclusieve design, hun duurzaamheid, hun uitgekiende ergonomie en zalig comfort. Weersbestendigheid en onderhoudsvriendelijk zijn nog eens extra pluspunten.
  Filteren

De beste prijs-kwaliteit

Jati & Kebon koppelt zijn roots van Oosterse materialen aan een Belgisch design. In ons assortiment vind je zowel tuin- als loungesets. Bekijk onder meer de moderne Arbon lounge. Hun uitgekiemde design en zweverige schijn passen zich gemakkelijk aan in elke buitenruimte. Maar ook tuinsets als de Vigo tuintafel vallen ieder jaar in de smaak. De hoogkwalitatieve materialen zorgen bovendien voor een duurzame levensverwachting. En dat allemaal aan een fantastische prijs-kwaliteit verhouding.

 

Onderhoud

Om uw tuinmeubilair zolang mogelijk gezond en levendig te houden, dient u uw materiaal te onderhouden. Met weinig moeite behoudt u de kwaliteit van de stof en kan u zelfs de verwachte levensduur verlengen. Al onze onderhoudsproducten kan u hier terugvinden. Voor advies mag u gerust telefonisch contact opnemen of langskomen in onze showroom. Wij helpen u graag verder.

 

Advies en service op maat

Kies voor Jati & Kebon bij Vanhie als u service hoog in het vaandel draagt. Om uw wensen voor uw ideale lounge of tuinset optimaal tegemoet te komen, staan we bij Vanhie in voor professioneel advies. Onze missie is om u maximaal te inspireren en te informeren waar nodig. Wenst u de modellen in onze showroom te bekijken of heeft u graag een project op maat? Kom gerust langs in onze winkel in Meise of maak een afspraak online. Wij helpen u graag verder.

µµ µ