Al 75 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd
Levering binnen de 72 uur

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of toch nog wat advies gewenst voor je beslist? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!. Persoonlijk advies en service van uitstekende kwaliteit zijn al meer dan 75 jaar eigen aan Vanhie.

Neem contact op

Onze showroom in Meise

Kom gerust al eens buitengewoon thuis genieten in onze showroom in Meise en laat je ondersteunen met uitstekend advies van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom

KNUS.

Knus vervaardigt textielproducten met unieke prints en designs. Het is een merk dat ontstaan is uit passie voor stoffen en reizen. Een unieke combinatie die leidde tot de oprichting van Knus. Gezelligheid, comfort en rust staan centraal bij Knus. Ze produceren authentieke designproducten met zorg en liefde ontworpen zijn. En dat voel je. Je vindt er hamam-doeken, plaids en kussens, authentieke Turkse textielproducten. Dankzij hun fijne structuur en mooie prints kunt u ze voor verschillende doeleinden gebruiken. Perfect voor het strand of het zwembad als handdoek of pareo. Maar even goed voor de yoga, de sauna of in de stad tijdens het shoppen, als hippe sjaal. De plaids kunt u in de zomer als picknickdeken of als xl-strandlaken voor de ganse familie gebruiken. Uiteraard zijn ze ook mooi als plaid in de zetel of als bedsprei. De producten van Knus worden met veel zorg en vakmanschap gemaakt op traditionele weefgetouwen waardoor ze een erg authentieke uitstraling. Vervaardigd uit 100% organisch katoen van Turkse oorsprong.

Deze collectie is enkel te verkrijgen via onze showroom in Meise. U vindt ons adres en onze openingsuren hieronder.