Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of toch nog wat advies gewenst voor je beslist? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!. Persoonlijk advies en service van uitstekende kwaliteit zijn al meer dan 75 jaar eigen aan Vanhie.

Neem contact op

Onze showroom in Meise

Kom gerust al eens buitengewoon thuis genieten in onze showroom in Meise en laat je ondersteunen met uitstekend advies van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom

MANUTTI.

Manutti is een ontwerper en fabrikant van elegant en exclusief buitenmeubilair die zijn label ‘Made in Belgium’ alle eer aandoet. Het merk is niet alleen gespecialiseerd in meubels, tafels en accessoires, maar is ook een trendsetter op het vlak van modulaire sofaconcepten en gestoffeerde stoelen met fijn gestikte naden. Het succes van Manutti is het resultaat van ervaring, intuïtie, passie voor research en technologische ontwikkeling. De creaties zijn niet alleen geschikt voor buitengebruik, maar slagen erin de grenzen tussen binnen en buiten te laten vervagen door hun hoogstaande kwaliteit en design.

Geinspireerd op de natuur

Manutti is ontstaan uit een passie voor meubelstoffen en een creatief oog voor detail. Resultaat? Unieke ontwerpen die kleuren en stoffen combineren. Een perfectionistisch team van ervaren designers bundelen expertise, talent, creativiteit en diversiteit. Door de combinatie van pure ambacht en technologische ontwikkelingen is elke Manutti outdoor tuinmeubel uniek. De iconische Manutti tafels, Manutti stoelen, voetenbanken, loungebedden en zitbanken weerspiegelen een voor een de kleuren van de natuur. De ontwerpen zijn geïnspireerd op aardse motieven die we allemaal mooi vinden: de woestijn, de bossen, de bergen, de oceaan enzovoort. Ze zetten je aan om gezellig in stijl te genieten met vrienden en familie, op elk moment van de dag.

 

Onze showroom & totaalprojecten

Elk jaar vervolledigen wij onze showroom met o.a. tuinmeubelen van Manutti. Zo heeft de ‘Manutti Air collectie’ geregeld zijn plekje in onze showroom. Net zoals de ‘Manutti Prato collectie’, die uitblinkt in verfijning en finesse. Het uitgebreide assortiment van Manutti biedt alles wat je nodig hebt om jouw buitenruimte prachtig en functioneel in te richten. Bij Vanhie ondersteunen we je graag in jouw keuze van tuinmeubelen. We helpen je met kleur -en stijladvies, materiaalkeuze en geven graag bijkomende tips & valkuilen mee. Verder kan je –indien gewenst, beroep doen op onze totaalprojecten. Onze experten komen dan bij jou thuis en maken een plan op voor de volledige inrichting van jouw tuin op maat. Dit in transparant overleg met jou. Gecharmeerd door de tuinmeubelen van Manutti? Contacteer ons gerust voor advies of meer informatie. Wij helpen u graag verder.

Bezoek onze showroom in Meise

Een uitgebreid aantal mogelijkheden om buitengewoon thuis te genieten vind je terug in onze showroom in Meise. Kom gerust eens langs en laat je ondersteunen met uitstekend advies en goede raad van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom
µµ µ