Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of toch nog wat advies gewenst voor je beslist? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!. Persoonlijk advies en service van uitstekende kwaliteit zijn al meer dan 75 jaar eigen aan Vanhie.

Neem contact op

Onze showroom in Meise

Kom gerust al eens buitengewoon thuis genieten in onze showroom in Meise en laat je ondersteunen met uitstekend advies van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom

OFYR.

Ofyr onderscheidt zich in eenvoud, design en multifunctionaliteit. De ofyr vuurschaal –of ofyr barbecue in de volksmond - zorgt met zijn atypische vorm voor een nieuwe dimensie van barbecueën en heeft zich met zijn’Kamado table’ intussen ontpopt tot een geheel outdoor concept. Door zijn sociaal verbindende en kwalitatieve eigenschappen is Ofyr in een mum van tijd helemaal omarmd door koks in de wereld van Outdoor Cooking. In het steeds vernieuwende ‘Ofyr kookboek’ leer je werken met diverse ingrediënten. Jouw nieuwe Ofyr-belevenis start echter al in onze showroom waar onze experten je inleiden met tips & tricks naar jouw nieuwe outdoor cooking avontuur. Ontdek hier de ofyr classic, ofyr island en veel meer of kom langs in onze showroom voor extra advies op maat.
  Filteren

Gezellig samen koken

Ofyr is in 2015 ontstaan uit het traditionele idee van ‘een gezellig vuurtje stoken’. Uitvinder en CEO van Ofyr, Hans Goossens, is vooral trots op het tijdloze design dat volgens hem een perfecte aanvulling is op elk type tuin. En je kan hem geen ongelijk geven. Het design is op z’n minst uniek en oogt zeer robuust. Het idee van verbondenheid om gezellig samen te koken was de originele insteek van de vuurschaal barbecue. Een invalshoek die vele restaurants, hotels en cateraars weten te appreciëren waardoor de Ofyr barbecues onder meer een vaste stek hebben op populaire events zoals Tomorrowland. Naast zijn sociale voordelen en unieke verschijning heeft Ofyr een pak meer te bieden. Zijn ongekende kookcapaciteit wordt gebruikt om zowel groenten, vlees als vis te maken. Chefs die met Ofyr beginnen werken zijn meestal verbaasd van de diverse kookmogelijkheden.


 

Total experience

De kooktoestellen en accessoires van Ofyr zorgen voor een totale outdoor cooking ervaring. Zo hebt u de mogelijkheid om een kooktafel met geïntegreerd kooktoestel aan te kopen voor extra comfort, namelijk het Ofyr island. Hiermee kan je jouw hout opbergen en heb je plaats om jouw drankjes op zetten, jouw groenten te snijden en veel meer. Sinds 2021 geeft Ofyr ook de mogelijkheid om jouw Big Green egg toestel te integreren in een Ofyr Kamado. Verder zijn meerdere opties in houtopslag en Ofyr- accessoires een sterke aanrader voor maximaal gemak en comfort. Maak het jezelf gemakkelijk en haal alles uit jouw Ofyr barbecue om jouw gasten of gezin te verwennen.


 

Ofyr Tabl’O

The ‘Special one’ van Ofyr is ongetwijfeld de Ofyr Tabl’O. Met deze nieuwste telg brengen ze grillen naar een hoger niveau. Zeker de horecasector ruikt hier letterlijk zijn kans om gepersonaliseerd koken mogelijk te maken. Het is de tafelgrill voor het koken van gezonde en heerlijke maaltijden voor 2-6 personen. Ofyr is ongetwijfeld de revelatie van de voorbije jaren. Een manier van koken die verbindt, efficiënt werkt en uw barbecuegerechten naar een hoger niveau tilt.