Al 75 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd
Levering binnen de 72 uur

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of toch nog wat advies gewenst voor je beslist? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!. Persoonlijk advies en service van uitstekende kwaliteit zijn al meer dan 75 jaar eigen aan Vanhie.

Neem contact op

Onze showroom in Meise

Kom gerust al eens buitengewoon thuis genieten in onze showroom in Meise en laat je ondersteunen met uitstekend advies van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom

PAOLA LENTI.

Het Italiaanse merk Paola Lenti is het summum van design en ambachtelijk vakmanschap, van uitzonderlijke producten tot in de perfectie afgewerkt. De creaties van schitterende designers resulteren in een unieke collectie die zowel past bij een klassieke als bij een moderne stijl. Bovendien heeft de meest veeleisende klant de keuze uit een onvoorstelbaar kleurenpalet. De elegante modulaire sofa’s, ligbedden, stoelen en tafels zijn gemaakt uit weerbestendige hoogwaardige materialen met een kader in aluminium of gevernist roestvrij staal. Voor de bekleding gebruikt men handgemaakt vlechtwerk van het exclusieve Rope- of Aquatech-garen. Traditionele weef- en borduurtechnieken krijgen een moderne toepassing in de verfijnde en heel aparte collectie tapijten, in een uitgebreid gamma standaardmaten.

Bezoek onze showroom in Meise

Een uitgebreid aantal mogelijkheden om buitengewoon thuis te genieten vind je terug in onze showroom in Meise. Kom gerust eens langs en laat je ondersteunen met uitstekend advies en goede raad van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom