Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of toch nog wat advies gewenst voor je beslist?Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!. Persoonlijk advies en service van uitstekende kwaliteit zijn al meer dan 75 jaar eigen aan Vanhie.

Neem contact op
Kom shoppen op afspraak

Kom shoppen op afspraak

Kwalitatief advies met een uitstekende service is voor ons van groot belang. Daarom maken wij ook graag tijd voor jou! Wil je zeker zijn dat wij voldoende tijd voor jou kunnen vrijmaken in de showroom, ook in drukke periodes? Speel dan op veilig en maak een afspraak.

Maak een afspraak

PROSTOR.

Met de slimme oplossingen van Prostor is de zon altijd welkom op uw terras. Want wat is er zaliger dan te genieten van een zonovergoten dag? En wanneer de zon te fel brandt, zoeken we even beschutting en verkoeling in de schaduw. De ideale plek om een boekje te lezen, tevreden te kijken naar de spelende kinderen of heerlijk te tafelen of te aperitieven ... Prostor maakt er een erezaak van om dat plekje in de schaduw zo stijlvol en functioneel mogelijk in te vullen. Als specialist in de ontwikkeling van innovatieve parasolsystemen en windschermen, biedt Prostor oplossingen aan voor kleine als grote terrassen, zodat de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk benut wordt. Prostor combineert steeds weer ongeëvenaarde kwaliteit met een stijlvol maar gebruiksvriendelijk design. Laat de zon dus maar komen en geniet van uw Prostor parasol of windscherm. De combinatie van hoogstaand aluminium en premium stoffen garanderen u een duurzame en slimme oplossing voor uw tuin of terras.
showroom

Bezoek onze showroom in Meise

Een uitgebreid aantal mogelijkheden om buitengewoon thuis te genieten vind je terug in onze showroom in Meise. Kom gerust eens langs en laat je ondersteunen met uitstekend advies en goede raad van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Maak een afspraak