Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of toch nog wat advies gewenst voor je beslist? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!. Persoonlijk advies en service van uitstekende kwaliteit zijn al meer dan 75 jaar eigen aan Vanhie.

Neem contact op

Onze showroom in Meise

Kom gerust al eens buitengewoon thuis genieten in onze showroom in Meise en laat je ondersteunen met uitstekend advies van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom

ROYAL BOTANIA.

Het Belgische merk Royal Botania doet zijn naam alle eer aan: het zorgt inderdaad voor ‘koninklijke’ of ‘royale’ klasse in uw tuin, ‘botania’, of buitenomgeving. De innovatieve collecties bieden een enorme diversiteit aan, zowel in materialen als in unieke modellen van tuinmeubelen. De slogan van het merk, ‘your leisure is our pleasure’, garandeert je een luxueus assortiment met de klemtoon op een superieure kwaliteit van materialen, verfijnde vormgeving en minutieuze afwerking. Door een perfecte synergie tussen precisie en functionaliteit maken de schitterende en verfrissende creaties van Royal Botania de dromen van de meest veeleisende klanten waar.

Belgische klasse

Royal Botania doet zijn intrede begin jaren 90. Twee Belgische ondernemers willen prachtige buitenruimtes creëren. Iets waar op dat moment wereldwijd weinig aandacht aan wordt besteed. Het eindresultaat is een merk dat zich richt op comfortabele, goed vervaardigde en prachtig gemaakte tuinmeubelen. De Royal Botania prijzen zijn dan ook perfect in evenwicht met de kwaliteit en finesse van hun producten. Royal Botania is zo dus het neusje van de zalm geworden in de internationale wereld van tuinmeubelen. Met kwaliteit, aandacht voor ergonomie en een uitgekiemd design als voornaamste pijlers, past het merk helemaal binnen het DNA van Vanhie.


 

Luxe assortiment

Het luxueus assortiment van Royal Botania bestaat zowel uit tuinsets als loungesets, ligbedden, relaxstoelen en Royal Botania parasols. Stuk voor stuk tuinmeubelen die uw buitenruimte sterk opwaarderen en frisheid doen uitstralen. De ‘Royal Botania Ninix collectie’ is een van de meest populaire collecties uit hun assortiment. Uitzonderlijk zitcomfort in een tijdloos design maakt dat deze collectie zich eenvoudig aanpast aan elke tijdsperiode. Verder zijn de collecties zoals de ‘Zenhit collectie’ een streling voor het oog en populair onder de houtliefhebbers.


 

Advies op maat

Wie zich intussen al heeft laten charmeren door de tuinmeubelen van Royal Botania kan bij ons terecht voor uitgebreid advies. Wij helpen u graag om de beste keuze te maken in de opwaardering van uw buitenruimte. Elk jaar selecteren onze stijlexperten zorgvuldig verschillende sets van Royal Botania die te zien zijn in onze showroom. Bekijk je graag meer opties? Geen probleem, je kan altijd op catalogus bestellen en uw eigen combinaties samenstellen. Wij gaan - indien gewenst - zelf verder dan dat. Vanhie begeleidt je graag van A tot Z om je gedroomde buitenproject te realiseren, vanaf het ontwerp tot de inkleuring.

Bezoek onze showroom in Meise

Een uitgebreid aantal mogelijkheden om buitengewoon thuis te genieten vind je terug in onze showroom in Meise. Kom gerust eens langs en laat je ondersteunen met uitstekend advies en goede raad van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom
µµ µ