Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of toch nog wat advies gewenst voor je beslist? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!. Persoonlijk advies en service van uitstekende kwaliteit zijn al meer dan 75 jaar eigen aan Vanhie.

Neem contact op

Onze showroom in Meise

Kom gerust al eens buitengewoon thuis genieten in onze showroom in Meise en laat je ondersteunen met uitstekend advies van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom

TRIBU.

Wie Tribu zegt, zegt tuinmeuben met ultieme klasse en uitstraling. Dit merk staat helemaal vanboven op de lijst van meest gegeerde tuinmeubelfabrikanten. Al jaren slagen de ontwerpers erin om met vernieuwende designs en een steeds aanhoudende topkwaliteit de aandacht naar zich toe te trekken. Wie kan ontspannen met een Tribù loungeset of ligbed in zijn tuin of op zijn terras vergeet meteen de stress van een drukke dag!

Perfectie tot in detail

Al in de vroege jaren 90 begreep men bij dit Belgische familiebedrijf dat tuin en terras eigenlijk een uitbreiding van het huis zijn. Deze visie werd uitgewerkt in een vernieuwende en tijdloze collectie van luxueuze ‘basic chic’ tuinmeubelen. Een feilloze feeling voor design, een ambitieus streven naar technische perfectie tot in het kleinste detail en affiniteit met innovatieve high-tech materialen vertalen zich in een selectie van discrete, elegante tuinmeubelen gemaakt uit duurzame, hoogwaardige materialen. Het ergonomische zitcomfort zorgt voor een belangrijke toegevoegde waarde.

 

De collecties

Wij selecteren jaarlijks een aantal collecties die worden tentoongesteld in onze showroom. Zo vertonen wij onder meer de ‘vis à vis collectie’. Deze prachtige Tribu tuinmeubelen geeft houten buitenmeubilair een nieuwe dimensie. Teak is ontwerper Piergiorgio Cazzaniga’s favoriete outdoor materiaal, het is natuurlijk, zacht en bijzonder duurzaam. Toen hij begon met het ontwerp van de collectie, had hij een plaats voor ogen waar het echt aangenaam is om samen buiten te vertoeven en meer met elkaar te communiceren. Resultaat was een extra breed ligbed met een geïntegreerd tafeltje.

 

Verder is ‘Natal Alu’ ook een van onze terugkerende favorieten. Een elegant frame met daarin een gebogen zitting die lijkt te zweven. De Natal Alu collectie combineert functionaliteit met onberispelijk klasse en een sterk charisma. Kom gerust langs in onze showroom voor meer informatie en inspiratie over onze Tribu tuinmeubelen.

 

Advies en service op maat

Of u nu op zoek bent naar een Tribù tuintafel, tuinstoelen of een loungeset, bij Vanhie bent u aan het juiste adres. Om uw wensen voor uw ideale loungeset, tuinset of relaxstoel optimaal tegemoet te komen, staan we bij Vanhie in voor professioneel advies. Onze missie is om u maximaal te inspireren en te informeren waar nodig. Wenst u de modellen in onze showroom te bekijken of heeft u graag een project op maat? Kom gerust langs in onze winkel in Meise of maak een afspraak online. Wij helpen u graag verder.

Bezoek onze showroom in Meise

Een uitgebreid aantal mogelijkheden om buitengewoon thuis te genieten vind je terug in onze showroom in Meise. Kom gerust eens langs en laat je ondersteunen met uitstekend advies en goede raad van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom