Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

MONSIEUR TRICOT.

Bij Vanhie hebben we een zwak voor Belgische merken. Want een klein beetje chauvinistisch zijn mag wel, zo vinden we. Designer Ilia Sigi Eckardt stond in voor het ontwerp van deze pareltjes van lampen. Prachtige, sfeervolle outdoorverlichting in een feeëriek design gebaseerd op breitechnieken. Frêle maar toch stevig. Deze handgemaakte lampen zijn meer dan buitenverlichting. Het zijn echte blikvangers op uw terras. Een uitzonderlijk mooi design om naar te kijken en van te genieten. Of ze nu aan of uit staan. Ze zijn gemaakt uit een weerbestendig materiaal dat makkelijk te onderhouden is. Maar niets weerhoudt u natuurlijk om er binnen ook mee uit te pakken.
  Filteren