Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €50*  
Levering binnen de 48 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

MOON SOON.

Met een Moon Soon schaduwzeil of textielstructuur tovert u een gewone omgeving om tot een buitengewone. Enkel op maat van uw wensen. Het maakt buitenruimten comfortabeler en bruikbaarder, het hele jaar door. Het onderscheidt zich door een trendy, elegant design en biedt tegelijk hoogwaardige bescherming tegen vele externe invloeden. Het vermengt klasse en stijl met functionaliteit. Een Moon Soon creatie geeft hierbij een opmerkelijke toegevoegde waarde en eigentijds aspect aan uw woning of bedrijfsruimte. Onze ontwerpen kunnen zowel worden bevestigd aan bestaande structuren als in een open ruimte. De belangrijkste eigenschappen: ze zijn duurzaam, bieden een hoge UV-bescherming, zijn lichtdoorlaatbaar, waterafstotend en onderhoudsvriendelijk.