Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

NICOLAS VAHé.

Bij Nicolas Vahé vinden we dat het elke dag gemakkelijk moet zijn om goed, smaakvol en gezond voedsel te eten. We hebben een ruime keuze aan heerlijke producten ontwikkeld op basis van een sterke filosofie en een voorkeur voor voedsel en hoogwaardige grondstoffen. Nicolas Vahé maakt er een erezaak van om producten van uitstekende grondstoffen te maken. We proberen verbazingwekkende smaakervaringen te creëren en ingrediënten te combineren die je nergens anders kunt vinden. Een Nicolas Vahé-product biedt u altijd een ervaring buiten de gebruikelijke - zowel met betrekking tot ingrediënten als verpakking die essentiële onderdelen van de ervaring zijn. De producten vertellen een verhaal en creëren een sfeer in uw keuken.
  Filteren