Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €50*  
Levering binnen de 48 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

OONI.

Als pizza's maken toch het nieuwe barbecueën is dan kan u het maar beter in stijl doen. En dan bent u bij Ooni aan het juiste adres. Ooni maakt heel esthetische pizzaovens waarmee u in een handomdraai pizza's bereidt alsof ze van de pizzeria om de hoek komen. Maar een pizzaoven is meer dan alleen pizza's natuurlijk. In een buitenoven van Ooni maakt u overheerlijke ovenschotels klaar in no time. Een beetje experimenteren raden we u wel aan. Maar met de thermometer aan de buitenkant lukt het zonder twijfel. Bekijk alle modellen en de bijhorende accessoires hieronder.

Deze collectie is enkel te verkrijgen via onze showroom in Meise. U vindt ons adres en onze openingsuren hieronder.