Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

POLET.

Het Belgische merk Polet heeft een uiterst betrouwbare reputatie qua professioneel tuingereedschap en hobbytools. Spaden zijn de bakermat van dit bedrijf en het paradepaardje uit het assortiment: u heeft die voor het leven! Bovendien biedt het gamma tuingereedschap efficiënte en handige producten voor mensen met groene vingers die het tuinieren aangenaam maken en het werk verlichten. Polet ontwerpt al meer dan 100 jaar gereedschap met een lange levensduur en optimaal gebruiksgemak. Voor de stelen is er keuze uit degelijke houtsoorten of hoogwaardig staal. Met de hakken en schoffels gaat u het onkruid te lijf, er zijn handige bladharken en spitvorken, snoeigereedschap enz...