Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

VANHIE STUDIO

Vanhie begeleidt u graag van A tot Z om uw gedroomde buitenproject te realiseren, vanaf het ontwerp tot de inkleuring met outdoor meubelen, decoratie, bbq of buitenkeuken, buitenverlichting, tuinhuis enz. Wie kiest voor een totaalproject met volledige tuininrichting, tuinaanleg, terras en zwembad, helpen wij op weg met de geknipte partnerkeuze. Deze partners verzekeren u een schitterend en uitgebalanceerd eindresultaat.

Kom je graag langs voor een totaalproject? Dan maken wij graag wat extra tijd voor jou. Je bent uiteraard nog steeds vrijblijvend welkom in onze showroom, maar om ons gespecialiseerd advies nog beter tot zijn recht te laten komen, kan je ook steeds een afspraak maken via reservatie@vanhie.be of telefonisch via 02 272 01 72.

Bekijk onze Vanhie Studio projecten

Maak een afspraak

Voor een volledige inrichting van uw project kan u rekenen op een deskundig team dat u hierbij kan begeleiden. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie rond 'Vanhie Studio' of kom gerust langs in onze showroom voor inspiratie en advies. Wij helpen u graag verder.

Maak hier uw afspraak

ONZE PROJECTEN.