Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

VILLA LUOGOCELESTE

Op zoek naar geschikte tuinmeubelen voor hun B&B in Toscane, kwamen de eigenaars in februari bij Vanhie een kijkje nemen. Overweldigd door ons uitgebreide assortiment, was het niet evident om een juiste keuze te maken. Het feit dat de eerste gasten al begin april kwamen logeren, zette nog extra druk op de ketel! De samenwerking tussen alle partijen verliep echter prima, en het eindresultaat mag er wezen! Dat kan u zelf beoordelen! De uiteindelijke keuze van onze klanten is gevallen op de Première en de Tandem-collectie van Ego Paris!

Deze 5 sterren B&B is een must voor al wie tot rust wil komen. Alles is er voorzien van moderne faciliteiten met behoud van de authentieke Italiaanse sfeer. Wil u romantisch genieten met uw partner of met uw familie en vrienden uw huwelijksfeest vieren? Dat kan allemaal in Villa Scannagallo luxurious B&B.

www.luogoceleste.com

Uw project op maat

Voor een volledige inrichting van uw project kan u rekenen op een deskundig team dat u hierbij kan begeleiden.

Wenst u nog een stap verder te gaan en de tuin volledig in te richten van tuinaanleg, terras tot zwembad, dan hebben wij voor u de juiste partners. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.
 

Maak hier uw afspraak
showroom

Bezoek onze showroom in Meise

Een uitgebreid aantal mogelijkheden om buitengewoon thuis te genieten vind je terug in onze showroom in Meise. Kom gerust eens langs en laat je ondersteunen met uitstekend advies en goede raad van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Maak een afspraak