Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending  
Levering binnen de 48 uur  

PRIVE WONING

Na een verkwikkend partijtje zwemmen in het binnenzwembad doen deze klanten niets liever dan genieten op het open terras aangrenzend aan de grote tuin. Er was plaats genoeg voor een complete hoek met modulaire sofa’s en enkele voetbankjes, die plaats bieden aan heel veel vrienden of familie. Daarvoor viel de keuze op het Belgische merk Manutti, dat pionier is op het gebied van exclusieve, stijlvolle modulaire sofa’s. De Zendo-collectie tilt de lounge-beleving naar een hoger niveau en verzekert een ongeëvenaard zitcomfort. Onze klanten kozen voor een uitvoering in geraffineerd wit met gedetailleerde en nauwkeurige ton-sur-ton afwerking van de stiksels. Het overdekte terras is de ideale plaats voor de schitterende buitenkeuken, die in overleg met de Vanhie-projectbegeleider werd uitgewerkt en tegemoet komt aan alle wensen van de opdrachtgever. Ook de op maat gemaakte minimalistische eettafel van Bastalpe bevindt zich onder het overdekte terras. De combinatie van wit gelakt aluminium met een tafelblad in massief, duurzaam afrormosia sluit perfect aan bij de zitmeubelen. Om genoeg mensen te kunnen uitnodigen maakte Bastalpe ook 10 mooie stoelen en bijpassende banken in dezelfde kleurencombinatie als de tafel. Een bijhorende bartafel en voldoende barkrukken maken het geheel compleet.

Uw project op maat

Voor een volledige inrichting van uw project kan u rekenen op een deskundig team dat u hierbij kan begeleiden.

Wenst u nog een stap verder te gaan en de tuin volledig in te richten van tuinaanleg, terras tot zwembad, dan hebben wij voor u de juiste partners. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.
 

Maak hier uw afspraak
showroom

Wij blijven operationeel

Op onze e-showroom kan u tijdelijk terecht voor tuinmeubelen, outdoor cooking-producten en wellness die uitsluitend
in onze showroom worden vertoond. Ook onze webshop blijft 24/7 open. U kan ook bestellen via onze chat, mail of whatsapp.
Wij helpen u graag verder en rekenen geen kost aan voor verzending.

Bekijk onze e-showroom