Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

PRIVE WONING

In dit project van Fabienne Dupont voel je de doorgedreven passie en de geestdrift waarmee de internationaal gerenommeerde interieurarchitecte altijd aan de slag gaat. Voor de inrichting van het moderne poolhouse deed ze een beroep op de expertise van Vanhie. Het strakke binnenzwembad krijgt een extra wellness corner met een exclusief op maat gemaakt spa van Hot Spring in discreet wit. De lounge zetels van Ego Paris aan een ingebouwde gashaard nodigen uit om na een paar deugddoende baantjes in het zwembad te chillen met een goed boek en een glas uitstekende wijn. De rode fauteuil is dan weer een opvallend kleuraccent dat alle aandacht naar zich toe trekt. Het zijn stuk voor stuk zorgvuldig en met veel smaak gekozen decoratie-elementen die van de ganse ruimte een stijlvolle oase van rust maken.

Uw project op maat

Voor een volledige inrichting van uw project kan u rekenen op een deskundig team dat u hierbij kan begeleiden.

Wenst u nog een stap verder te gaan en de tuin volledig in te richten van tuinaanleg, terras tot zwembad, dan hebben wij voor u de juiste partners. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.
 

Maak hier uw afspraak
showroom

Bezoek onze showroom in Meise

Een uitgebreid aantal mogelijkheden om buitengewoon thuis te genieten vind je terug in onze showroom in Meise. Kom gerust eens langs en laat je ondersteunen met uitstekend advies en goede raad van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Maak een afspraak