Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

PROSTOR.

Met de slimme oplossingen van Prostor is de zon altijd welkom op uw terras. Want wat is er zaliger dan te genieten van een zonovergoten dag? En wanneer de zon te fel brandt, zoeken we even beschutting en verkoeling in de schaduw. De ideale plek om een boekje te lezen, tevreden te kijken naar de spelende kinderen of heerlijk te tafelen of te aperitieven ... Prostor maakt er een erezaak van om dat plekje in de schaduw zo stijlvol en functioneel mogelijk in te vullen. Als specialist in de ontwikkeling van innovatieve parasolsystemen en windschermen, biedt Prostor oplossingen aan voor kleine als grote terrassen, zodat de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk benut wordt. Prostor combineert steeds weer ongeëvenaarde kwaliteit met een stijlvol maar gebruiksvriendelijk design. Laat de zon dus maar komen en geniet van uw Prostor parasol of windscherm. De combinatie van hoogstaand aluminium en premium stoffen garanderen u een duurzame en slimme oplossing voor uw tuin of terras.