Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf *  
Levering binnen de 48 uur  

Serax Pure - Tas 7,5x9cm bruin

Serax Pure - Tas 7,5x9cm bruin

Beschikbaarheid:  Op voorraad

€ 13,10
Serax Pure - Tas 7,5x9cm bruin kan gekocht worden in veelvoud van 2.
Heerlijk koken met mooie keramiek is pure romantiek, is pure interactie. Pascale Naessens gaf Pure v... Lees meer
✓ Levering binnen de 48 uur
✓ Gratis verzending vanaf **
✓ Advies en service op nummer 1
€ 13,10
Serax Pure - Tas 7,5x9cm bruin kan gekocht worden in veelvoud van 2.
Omschrijving

Details

Pascale: 'Tijdens het maken van een reportage in Tunesië zag ik de keramiste Sabiha Ayari aan het werk. Het sloeg meteen in mijn buik, ik voelde de passie, het was bijna pure jaloezie, dat wou ik ook kunnen. Eens terug thuis ben ik op zoek gegaan naar een atelier. Ik volgde jarenlang een opleiding bij de keramiste Bie Van Gucht en diverse stages rond keramiek-, glazuur- en baktechnieken. Het is allemaal klein begonnen, mijn eerste draaischijf stond, tot grote ergernis van mijn man, in de keuken. Maar ik vond het zalig. Ik wilde mijn eigen servies maken. Het is gewoon fantastisch om je eigen gerechten te eten uit je eigen gemaakte borden. Bovendien hield ik van kleuren en van glazuren die leven en op dat moment vond je bijna enkel saai, wit serviesgoed. Pas later is het idee gekomen om mijn borden voor te leggen aan Serax, een Belgisch bedrijf dat tot ver over de grenzen bekend is voor zijn artistieke tafelserviezen en andere designvoorwerpen. Met een klein hartje ging ik er naar toe, maar de leiding van het bedrijf was meteen enthousiast. Zo ontstond haar keramieklijn Pure, een internationaal succes. Zowel huisvrouwen als toprestaurants Pure-C, Bouvy en het wereldberoemde Londense restaurant Hakkasan serveren op de borden van Pascale Naessens.' De servieslijn van Pascale is uitgebracht onder de lijn ‘Pure’ en onderscheidt zich vooral in de kleuren, de organische vormgeving en de levende glazuren.

De kleuren van het servies kunnen verschillen van het kleur op de foto. Alle uit keramiek vervaardigde producten worden gebakken en de omstandigheden tijdens het bakken kunnen voor kleurverschillen zorgen. De verscheidenheid van elk bord, elke kom en elke tas maakt deze collectie zo uniek.

Extra informatie

Extra informatie

Zoeken op merk Serax
Collecties Pure
Assortiment Tassen en bekers
Kleur Bruin
Advies nodig? Een vraag? Of graag wat meer info?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Hebt u een vraag over dit product? Of advies nodig voor u beslist te kopen? Misschien wenst u hulp bij het bestellen? Wat u ook nodig heeft, neem zeker contact op met één van onze medewerkers. We staan klaar voor u en helpen u graag verder. Mail of bel ons dus gerust. Of gebruik de chat op deze pagina. U kan natuurlijk ook langskomen in onze showroom. Ook daar staan we altijd klaar met raad en daad. Advies is immers al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Michael Vanhie | 0032 2 272 01 72

Beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

Prijs
Kwaliteit