Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf *  
Levering binnen de 48 uur  

Reindeer Barrel sauna 66-4

Reindeer Barrel sauna 66-4

Beschikbaarheid:  Op aanvraag

€ 6.200,00
Enkel de beste materialen zijn goed genoeg voor Reindeer™. Daarom hebben we gekozen voor eerste keus rode Ceder, rechtstreeks uit Canada. Deze unieke houtsoort zonder weren weerstaat aan de meest gure weersomstandigheden. Hierdoor kan u uw sauna perfect het hele jaar door buiten laten staan, zonder behandeling of onderhoud. Het hout geurt heerlijk en doet je wegdromen. Dankzij de robuuste en duurzame voeten in ABS-plastic, kan de sauna aan de ondergrond verankerd worden. Dit garandeert een zorgeloos gebruik ook bij extreme weersomstandigheden. Aan de buitenzijde is geen enkele schroef en/of nagel zichtbaar. Het resultaat mag dan ook gezien worden. De sauna wordt bij elkaar gehouden door meerdere instelbare RVS spanbanden. Door de afwisseling van holle en bolle planken, wordt zowel de stevigheid als de waterdichtheid van de sauna verzekerd. Om het rustieke karakter van de sauna te benadrukken, werd gekozen voor een deur in half glas en half hout, die bovendien zelfsluitend is.
✓ Levering binnen de 48 uur
✓ Gratis verzending vanaf **
✓ Advies en service op nummer 1
€ 6.200,00
Beschrijving

Details

DeBarrelsauna is beschikbaar in verschillende afmetingen. Er is een Barrelsaunanaar ieders wens. Geniet van intense momenten met z’n tweeën of kom tot rustmet familie en vrienden. Kies voor de bankjes aan de buitenzijde voor een nogrustieker karakter.

Standaard wordt hij geleverd met een roestvrij stalen elektrische hoogwaardigeHarvia® oven, maar een houtoven is ook mogelijk.

 

Houtsoort                                 WesternCanadian Red Cedar

Aantalpersonen                          4

BuitenAfmetingen (B x L x H)        183x183x195cm

BinnenAfmetingen (B x L x H)        176x176x176cm

Overdekteinkom met 2 bankjes      -

Vermogen kachel                         4,5kW
Extra informatie

Extra informatie

Zoeken op merk Reindeer
Advies nodig? Een vraag? Of graag wat meer info?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Hebt u een vraag over dit product? Of advies nodig voor u beslist te kopen? Misschien wenst u hulp bij het bestellen? Wat u ook nodig heeft, neem zeker contact op met één van onze medewerkers. We staan klaar voor u en helpen u graag verder. Mail of bel ons dus gerust. Of gebruik de chat op deze pagina. U kan natuurlijk ook langskomen in onze showroom. Ook daar staan we altijd klaar met raad en daad. Advies is immers al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Michael Vanhie | 0032 2 272 01 72

Beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

Prijs
Kwaliteit