Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

REINDEER.

Al meer dan 10 jaar is het Belgische Reindeer specialist in sauna’s die tot de verbeelding spreken. Daarvan is de ‘barrelsauna’ een sprekend voorbeeld. Deze tonvormige sauna wordt gemaakt uit het hout van de Canadese rode ceder, dat heerlijk geurt en tegen alle weersomstandigheden bestand, zodat het geen onderhoud of behandeling vergt. De sauna wordt bij elkaar gehouden door instelbare RVS-spanbanden en door de afwisseling van holle en bolle planken is de stevigheid en waterdichtheid verzekerd. Een zelfsluitende deur in half glas en half hout benadrukt het rustieke karakter van de sauna. De barrelsauna is leverbaar in handige standaardmaten naar ieders wens en is standaard uitgerust met een RVS elektrische hoogwaardige Harvia-oven.

Deze collectie is enkel te verkrijgen via onze showroom in Meise. U vindt ons adres en onze openingsuren hieronder.