Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf *  
Levering binnen de 48 uur  

Serax Terres de Rêves Kom mini 9cm light blue

Serax Terres de Rêves Kom mini 9cm light blue

Beschikbaarheid:  Op voorraad

€ 5,05
Anita Le Grelle is geen onbekende voor liefhebbers van uitgepuurde keramiek. Uniek in kleur en vorm ... Lees meer
✓ Levering binnen de 48 uur
✓ Gratis verzending vanaf **
✓ Advies en service op nummer 1
€ 5,05
Omschrijving

Details

De Brusselse beeldhouwster en keramiste Anita Le Grelle stelde haar werken reeds tentoon in diverse galeries. In Londen en België presenteerde Anita meermaals haar fantasierijke werk en onberispelijke technische vaardigheden.

Anita Le Grelle is geen onbekende voor liefhebbers van uit gepuurde keramiek. De nieuwe servieslijn, Terres de Rêves, is haar eerste collectie bij Serax. Uniek in kleur en vorm draagt elk stuk uit deze eclectische collectie de signatuur van de ontwerpster. De elegante materialen en subtiele vormen creëren een magische tafelervaring die inspireert en doet wegdromen. De collectie van borden, tassen en kommetjes is vervaardigd uit Stoneware en is beschikbaar in 5 verschillende kleuren: Smokey Blue, Dark Blue, Rust, Misty Gray, Light Blue.

Alle aardewerk producten worden gebakken en de omstandigheden tijdens het bakken kunnen voor kleurverschillen zorgen. De verscheidenheid van elk bord, elke kom en elke tas maakt deze collectie zo uniek.
Extra informatie

Extra informatie

Zoeken op merk Serax
Collecties Terres de Rêves
Assortiment Kommen
Kleur Blauw
Advies nodig? Een vraag? Of graag wat meer info?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Hebt u een vraag over dit product? Of advies nodig voor u beslist te kopen? Misschien wenst u hulp bij het bestellen? Wat u ook nodig heeft, neem zeker contact op met één van onze medewerkers. We staan klaar voor u en helpen u graag verder. Mail of bel ons dus gerust. Of gebruik de chat op deze pagina. U kan natuurlijk ook langskomen in onze showroom. Ook daar staan we altijd klaar met raad en daad. Advies is immers al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Michael Vanhie | 0032 2 272 01 72

Beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

Prijs
Kwaliteit